Bij onze Lash & Brow bar worden verschillende behandelingen gegeven waaronder Lash lift & Eyebrow tinting.

Onze lash lift behandeling word zorgvuldig uitgevoerd. De behandeling zorgt ervoor dat u wimpers 4 tot 6 weken in een mooie krul blijven staan, de wimpers lijken hierdoor langer en voller! Ook worden de wimpers geverfd waardoor je nog meer resultaat ziet. Na de behandeling brengen wij een keratine boost aan om de wimpers volledig te verzorgen. Wij vertellen u stap voor stap wat wij gaan doen.

Bent u klaar voor mooie gekrulde wimpers? 

 

Kosten :       40,- 

 

Onze Eyebrow tinting behandeling bestaat uit epileren, harsen en verven (henna verf). De henna verf blijft 4 tot 6 weken zitten waardoor het lijkt alsof u mooie volle wenkbrauwen heeft! Ook bij deze behandeling worden de wenkbrauwen eerst goed gereinigd waarna wij verder kunnen met epileren en harsen. Wij hebben een hele zachte hars die alleen aan de haren hecht waardoor u minder pijn zal ervaren. Wij volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van nieuwe trends!

Een duo behandeling met de Lash lift behandeling? Kijk de acties op facebook!

Kosten :       19.95 euro

 

Het harsen van de kin/ lip of andere delen van het gezicht kan natuurlijk ook bij ons! Wij gebruiken dezelfde wax als bij de eyebrow tinting behandeling dus geen irritaties en roodheid!

 

Kosten : 14.50 euro per onderdeel